Prikaži poruke

Ovaj odeljak vam dozvoljava da vidite sve poruke ovog člana. Imajte na umu da možete da vidite samo poruke iz onih oblasti kojima imate pristup.


Poruke - 5kuLL

Stranice: [1]
1
Internet / Internet BESPLATNO 2Mbit/s
« poslato: Avgust 09, 2014, 08:24:06 pre podne »
Pronašao sam sigurnosni propust u VIPu koji može da se iskoristi za surfovanje internetom BESPLATNO, detalje sam napisao u mom blogu, korak po korak:

http://www.5kull.blogspot.com/2014/02/internet-za-49-din-mesecno-2mbs.html

Izvinjavam se zbog reklame, ali hoću barem neki credits da zadržim za sebe, već kada delim ovako veliku stvar.

2
Radio stanice / Odg: Kako napraviti Radio Stanicu!
« poslato: Mart 10, 2014, 07:38:00 pre podne »
Nekako mi je nelogicno da samo zamenom antene poveca se i jacina signala, u ovom klipu http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=FY3s8OpFbEI#t=165 lik kaze da treba ukloniti neku crnu kutiju koja redukuje jacinu signala. Da nisi i to uradio pa zaboravio da napises u tutorijalu :D ?

3
Interesantni Sajtovi / 5kuLL SMS
« poslato: Jun 29, 2013, 05:00:07 pre podne »
Šaljite besplatno servisne poruke širom sveta http://5kuLL.net

Šta su to servisne poruke ?
Servisne porkue su poruke koje vam se samo pojave na ekranu, ne mozete da ih obrisete, da ih sacuvate itd. broj sa koga je poslato takodje ne piše, nije da se hvalim što je moj sajt. Stvarno se nadam da će nekome koristiti :)

4
Internet / Odg: [TuT]Kako hakovati WiFi sa Windowsom. [eng]
« poslato: Jun 29, 2013, 04:39:27 pre podne »
Aircrack-NG je prevashodno manjen za NIX sisteme, verzija za windows je još u beta verziji i nije kompatibilna sa svim wireless karticama, moje recimo nema na spisku kopatibilnih.

Ako ima onih kojima komsija ima WEP enkripciju :D , toplo preporucujem da koriste neki unix, tipa backtrack 5. U BT5 je integrisan Aircrack-NG i program koji se zove Gerix koji je lak za upravljanje, samo odgledate par tutorijala na youtube i znaćete da ga koristite, evo kako sam prosle godine enkriptovao(ovo "hakovanje" mi je nekako dečija reč) komšijin internet od 16mb/s:

Stranice: [1]